Moja historia
Nazywam się Karolina Grzeszkowiak. Z zawodu jestem ekonomistką jednak pieczenie od zawsze było moją ogromną pasją. Dlatego, kiedy pojawiła się okazja do zmiany branży nie zastanawiałam się zbyt długo. Zaryzykowałam. Zdecydowałam się robić to co kocham i co sprawia mi niesamowitą przyjemność. Tak, w maju 2018 roku, powstała „Wisienka na torcie”, miejsce w którym, od ponad 3 lat, spełniam Wasze słodkie marzenia.
Od samego początku swojej słodkiej przygody moim priorytetem jest wysoka jakość, dlatego używam wyłącznie najlepszych składników i wszystko przygotowuję samodzielnie w pracowni. W moich wypiekach nie znajdziecie gotowych mieszanek, sztucznych aromatów czy chemicznych polepszaczy smaku. Możecie się spodziewać prawdziwej wanilii, domowych przetworów owocowych bez grama konserwantów, belgijskiej czekolady, prawdziwej śmietany, masła i jajek.
Cały czas poszerzam swoje umiejętności i regularnie biorę udział w szkoleniach cukierniczych.